Comisia 3 – Captare Imagine. Organigrama DSC

A sosit un mesaj cu urmatorul continut:

Motivul pentru care va scriu este ca nu pot sub nicio forma sa aflu numele operatorilor productie RTV din Departamentul Artistic serviciul imagine Teren si nici al Operatorilor Productie RTV din acelasi Departament serviciul Imagine Studiouri si Care Productie evaluati de comisia 3 CAPTARE IMAGINE….

Subliniat cu albastru este un fisier .doc care poate fi descarcat.
AICI, cele 224 persoane repartizate  la Comisia 3 – Captare Imagine, cu notele obtinute si numarul de dosar.

Gasiti aici „Structura posturilor din SRTV pe functii la 30.10.2012Anexa 10 ROD SELECTIE si „Organigrama Directiei studiouri centrale” – Anexa 14 la HCA nr.121.

La evaluare au fost repartizate pe comisii 3178 persoane, dar evaluate au fost doar 2562 persoane.

Comentatorul „Anonim” spune: „Ar fi foarte utila lista pe functii a personalului evaluat. Sunt mai multi operatori productie in proces cu TVR si am dorii sa-i stim pe cei ce au contracte active si notele obtinute la evaluare”.

La o parte din cei care sunt in proces cu TVR-ul, la fond sau la apel, există această lista. Poarta numele de extras din baza de date REVISAL. Sunt insa cel putin doua probleme:

1. Lista nu este valorificata cum trebuie. Sunt necesare sortari, analize, corelatii..
2. Lista contine doar contractele active pe durata nedeterminata si determinata, dar nu si lista colaboratorilor, persoane fizice si juridice.

In plus, sunt persoane care au venituri din tot felul de contracte, platite intr-un fel sau altul de TVR. Vezi cazul Iuliana Tudor – Elise Stan.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în apel, contestatie, dosare, drepturi egale, tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Comisia 3 – Captare Imagine. Organigrama DSC

 1. Anonim zice:

  Ar fi foarte utila lista pe functii a personalului evaluat. Sunt mai multi operatori productie in proces cu TVR si am dorii sa-i stim pe cei ce au contracte active si notele obtinute la evaluare.

 2. stiri9media zice:

  Lista pe functii poate fi ceruta in instanta si apoi verificata cu datele din teren. „Instanţa de apel va putea dispune refacerea sau completarea probelor administrate la prima instanţă, în cazul în care consideră că sunt necesare pentru soluţionarea cauzei, precum şi administrarea probelor noi propuse în condiţiile art. 478 alin. (2).” – Art. 479 (2) NCPC – Dispoziţii speciale privind judecata.

  • Anonim zice:

   Nu exista tabelul cu organigrama pe departamente care ne spunea de exemplu ca in serviciul imagine din 20 de operatori productie rtv raman 13 sau din 100 de cameramani raman 70…

   • stiri9media zice:

    Am publicat „structura posturilor din SRTV pe functii la 30.10.2012” – Anexa 10 ROD SELECTIE si „organigrama Directiei studiouri centrale” – Anexa 14 la HCA nr.121.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s