Concurs cu toate posturile vacante, în scurt timp la TVR

concurs

Sursa: TVR+

„În scurt timp, va fi un concurs cu toate posturile vacante din TVR, concurs la care se pot inscrie oricine, chiar și persoane din afara instituției”, a precizat Stelian Tănase, joi seara la TVR.

Claudiu Lucaci și-a pierdut funcția de șef al departamentului de știri al TVR, a adăugat Stelian Tănase. Un interimar din Direcția Știri urmează să fie numit în perioada următoare.

Stelian Tănase a mai vorbit, printre altele, despre negocierile privind achiziţia Campionatului European de Fotbal 2016, despre subfinanţarea şi datoriile televiziunii publice, nivelul taxei TV şi necesitatea  adoptării de către Parlament a unei noi legi de organizare şi funcţionare a TVR.

După unele surse interne, prin asa-numitele concursuri se urmăreşte oficializarea interimarilor pe posturile ocupate abuziv şi fara concurs.

In plus, evaluarea personalului in vederea unui al doilea val de concedieri nu putea fi facuta in structurile conduse de „sefi” interimari sau chiar fără coordonator „oficial”.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în drepturi egale, public, relatii, televiziune, tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Concurs cu toate posturile vacante, în scurt timp la TVR

  1. RUDOLF MOCA zice:

    Domnule STELIAN TANAE , respectuoase si cordiale salutari.
    Numele meu este RUDY MOCA – ( actualmente actor pensionar ) – Realizator de emisiuni Radio Tv ( avand o vechime de peste 15 ani ) DIN ARIA EMISIUNILOR DE EDUCATIE, CULTURA, DIVERTISMENT SI DIMENSIUNEA INTERCULTURALITATII , in speial dimensiunea INSERTIEI SI INTEGRARII SOCIO-PROFESIONALE A RROMILOR in societatea multiculturala. TVR -Tg-Mures ( NU **VREAU ! ** sa (re-)Cunosc si sa reamintesc REFUZUL conduceriiTVR Tg-Mures de a avea o emisiune, in care minoritatea Rroma sa aiba dreptul la egalitatea de sanse ,in reprezenatrea ei si a grilei de programe TVR Tg-Mures ! Populatia Roma, care si-a asumat identitatea roma , este cea mai ridicata la nivel de tara ( 8,9%) si, cred ca este un act de,,discriminare diplomat mascata si indirecta,, cu care este tratata comunitatea roma. Sunt cea mai credibila si bine cotata personalitate roma mureseana ( -fara falsa modestie) si…NU INTELEG CINE, DE CE SI DIN CE MOTIVE (???) NU ESTE DE ACORD SA REALIZEZ LA TVR TG-MURES O EMISIUNEA DEDICATA DIMENSIUNII INTERCULTURALITATII? IMI PUTETI RASPUNDE Dv. ? Cordiual, Rudy Moca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s