Marin Drumcea a renunţat la judecată și A FOST PUS…. director

Drumcea-384x500

Sursa: lawyer-in-romania.com

ACTUALIZARE:  „Marin Drumcea a preluat sarcinile de coordonator cu atribuţii de director al Departamentului Juridic. Conducerea Departamentului Juridic este asigurată temporar de consilierul juridic Marin Drumcea, prin decizia Preşedintelui – Director General al TVR.

Marin Drumcea va exercita şi sarcinile de coordonator al structurii, până la data de 31 decembrie 2015, dar nu mai târziu de organizarea concursului de proiecte manageriale pentru selecţia coordonatorului Departamentului”, comunică SRTV pe 8 mai 2015.

La termenul din 17.09.2014 de la Tribunalul Bucureşti, avocatul SRTV a declarat in faţa instantei ca Marin Drumcea renunţă la judecată, după ce PDG-ul Tănase a revocat decizia de concediere. S-au facut precizari şi despre salariile compensatorii primite de fostul contestator.

In ianuarie 2014, candidatura lui Marin Drumcea pentru Consiliul de Administratie al SRTV a fost respinsă pe motiv ca este FOST salariat al TVR.

După „TRANZACŢIA” cu SRTV din iulie 2014, Drumcea REDEVINE consilier juridic la Compartimentul juridic din SRTV, in subordinea PDG.

Pentru celelalte dosare de la completul 25 avocatul Niţă a cerut suspendarea până la soluţionarea dosarului 49928/3/2012.  ???!!!!  Așa a fost suspendat şi dosarul  19245/3/2013. Contestatoarea Sirbu Dana Gabriela nu a fost prezenta din motive de sanatate, iar sotul sau nu avea calitate procesuala. Dosarul a fost repus pe rol, cu termen pe 27 mai 2015.

Pe mai toate contractele încheiate de SRTV între 1996-2013 există si semnatura lui Drumcea Marin. In special pe cele din anul 2012.

Nu există posibilitatea legală ca angajatorul să emită acte unilaterale cu efect retroactiv, actele unilaterale ale angajatorului producând efecte de la data comunicării lor salariatului, numai nulitatea putând retroactiva, iar nulitatea nu se poate constata sau pronunţa în cazul deciziei de concediere decât de către instanta de judecată, potrivit prevederilor art. 76-78 C. muncii, care reglementează controlul şi sancţionarea concedierilor nelegale”.

Acest articol a fost publicat în cerere urgentare, contestatie, dosare, drepturi egale. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Marin Drumcea a renunţat la judecată și A FOST PUS…. director

  1. Pingback: TVR dă în judecată FRJ MediaSind, Ministerul Muncii şi Patronatele Presei pentru a se sustrage de la plata unor drepturi salariale | prieteniitvr

  2. Pingback: TVR dă în judecată FRJ MediaSind, Ministerul Muncii şi Patronatele Presei pentru a se sustrage de la plata unor drepturi salariale | SUSROMANIA

  3. Pingback: TVR, proces cu MediaSind, Ministerul Muncii şi Patronatele

  4. Pingback: MediaSind: TVR continuă irosirea banului public

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s