Victor Ponta: „Situație catastrofală la TVR”. Nimic nu s-a schimbat

Pe 5 iunie, TVR a făcut un anunţ surpriză: concurs pentru ocuparea unui post de specialist in relaţii publice, engleză avansat, pentru „asigurarea comunicării între managementul SRTv şi angajaţii instituţiei”.

” (…) situaţia financiară a TVR-ului care, în ultimul an, într-adevăr, a devenit catastrofală şi la faptul că, atâta timp cât sunt prim-ministru, nu sunt de acord să mărim taxele pentru a acoperi proasta gestiune şi frauda din bani publici. Cred că trebuie să fie un management care să aibă grijă de banul public, banul public însemnând şi banii de la buget, însemnând şi banii din taxa care există deja”, a declarat pe 18 mai primul-ministru Victor Ponta.

Din serialul „LA TVR NU SE FAC ANGAJARI”. Mădălin Voicu, vicepreședintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă – Camera Deputaților, și Ioana Voicu, moderator la emisiunea „Se zice că…”

Tot pe 18 mai, cu 88 de voturi „pentru”, 39 „contra”, Senatul a respins o cerere de reexaminare a lui Traian Băsescu, privind Legea de aprobare a OUG 110/2013. Concret, ordonanţa stabileşte că directorul interimar al TVR şi al radioului public pot fi numiţi şi de către Birourile Permanente ale celor două Camere.

Vezi și: AFERIM 2. Concluzie în scandalul TVR-Mihaela Drăgan: „în acea perioadă nu se puteau face angajări în TVR”

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în drepturi egale, interes personal, public, relatii, tacere, teama, televiziune, tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s