Stelian Tănase: Ponta ne ține strâns în brațe și ne mai dă și câte un cap în gură

PONTAACTUALIZARE:  „Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a decis, în şedinţa de azi, 5 august, revocarea  măsurii de reducere a activităţii în televiziunea publică, fără a afecta continuarea planului de limitare a cheltuielilor”, precizează SRTV.

Stelian Tănase, PDG-ul SRTv, a declarat  că măsurile pentru salvarea televiziunii publice, precum indexarea taxei TV, scăderea TVA şi amnistia fiscală, „stau în pixul” şefului Guvernului, potrivit Medifax.

De asemenea, Stelian Tănase a spus că Victor Ponta este cel mai ostil premier faţă de TVR. „Ne ţine strâns în braţe şi ne mai dă şi câte un cap în gură (…) Ar fi bine să ne lase, să ne mai ignore puţin (…) Dar el trebuia în trei ani să ia câteva decizii”, a spus Tănase.

Stelian Tănase a vorbit şi despre planul de restructurare care va continua în TVR şi care ar putea să implice şi concedieri, însă nu în acest an.

„Noi nu am discutat acum de concedieri la CA şi nici nu vom discuta în perioada următoare, cel puţin până la sfârşitul acestui an”, a spus Tănase. El a precizat însă că se plimbă foarte mulţi prin curtea TVR „fără să aibă obiectul muncii”. „Câţi sunt rude în Televiziunea Română? (…) Eu cred că din 2.500 o mie jumătate sunt rude între ei. Asta nu e o instituţie, e un trib”, a spus Tănase. El a mai afirmat că nu a dat până în prezent afară pe nimeni din TVR, pentru că nu a putut să facă acest lucru.

De asemenea, Tănase s-a referit şi la recenta decizie a CA prin care zilele lucrătoare vor fi reduse de la 5 la 4, fapt care va implica şi reducerea salariilor angajaţilor cu 20%. Această decizie „va fi confirmată sau infirmată săptămâna viitoare”, a mai spus Tănase.

Reclame
Acest articol a fost publicat în dosare, public, sindicate, tacere și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s