„Trebuie să punem mâna pe lista colaboratorilor din TVR”

ACTUALIZARE 6.03.2015: O parte din colaboratori apar in cele 700 pagini-anexe la ultimul raport al Curtii de Conturi (iunie 2014). Solicitați in instantă varianta digitala si mai putin varianta tiparita (200 pagini + 700 pagini anexe), care este mai greu de analizat.

Trei probe esenţiale.  La anumite  complete de judecată de la Curtea de Apel sunt anulate  soluțiile date de Tribunalul București în favoarea foștilor angajati,  desi sunt bazate pe argumente legale și raționale.”Trebuie să punem mâna pe lista colaboratorilor din TVR” este una din concluziile celor respinși  la Curtea de Apel București. 

Concedierea colectivă din 2013, făcută oficial pentru  reducerea fondului de salarii, este nelegală și neserioasă (Art. 65 din Codul Muncii), în condițiile in care au fost angajați aproape o mie de colaboratori. În ultimul raport al Curții de Conturi există precizarea că situația economică a SRTV s-a agravat după restructurare.

La Curtea de Apel Iași au fost respinse până acum toate contestațiile, motiv pentru care într-un dosar s-a cerut strămutarea cauzei.

Ce soluții au dat completele de judecată la apel

Cei prejudiciați vor să obțină și să facă publică lista colaboratorilor din TVR, să mute discutarea probelor în spațiul public.

De fapt mulți salariați din TVR sunt plătiți mai mult pentru tăcere și complicitate.

Scandalul din 2012   Rolul sindicatului în mascarada restructurării   Angajări in 2013 

Reclame
Acest articol a fost publicat în apel, contestatie, dosare, drepturi egale, enigme, interes personal, judecata, public, relatii, tacere, teama, televiziune, tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la „Trebuie să punem mâna pe lista colaboratorilor din TVR”

  1. Florin zice:

    Eu nu înțeleg de ce nu-l ia nimeni la întrebări pe săftoiu? Odată cu apariția acestei liste vom vedea și cine este răspunzător de agravarea situației TVR,mai ales după ce au fost dați afară atâția oameni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s