Dosarul 49928/3/2012: Instanța de fond a respins cererea SPUSTV

ACTUALIZARE: pe 30/07/2014, Nadia Nitov spunea: „pentru cei care am pierdut primul proces: ati observat cum in motivatia judecatorilor prezenta reprezentantilor SPUSTV ca observatori la „selectie” este mentionata ca o dovada de corectitudine si transparenta? ca un leit motiv in toate motivatiile? eu am lecturat mai multe, de la prieteni. poate n-ar stica sa specificam, la urmatorul proces, ca tot biroul executiv, mai putin presedintele spustv, care a incercat dar a avut ghinion, dupa „selectie” a trecut in tabara patronatului? anca antonov, iulian barascu si mai era un lider unul al carui nume incepea cu Z. oameni „onesti, trup si suflet” pentru pleava”.

Iar pe 23/03/2015, Nadia Nnitov spunea: „singurele efecte care raman sunt sanatatea subrezita, aparitia unor tumori, ulcere, diabet, atacuri de panica. 😦 pentru toate astea, institutia trebuie sa plateasca! nu exista concediat pe nedrept care sa nu se fi imbolnavit, in anii cat a incercat sa inteleaga cum dracu a fost dat afara cand era printre cei mai buni, de o boala noua”.

ACTUALIZARE 12.03.2015: Completul 7 a respins toate cererile. După comunicarea motivelor, SPUSTV ar putea sa facă apel.

ACTUALIZARE 26.02.2015
: Cei zece tvr-isti care au fost in sala de judecata pentru dosarul 49928/3/2012 nu au sperante prea mari. Avocatul SPUSTV nu a recuzat completul 7, iar argumentele invocate nu au convins, mai ales ca vorbea foarte incet, aproape in gand. Avocatul intervenientului, Dan Danut, a facut un inventar al argumentelor, dar nu a terminat, fiind oprit de judecator.

Până acum la Completul 7 au fost respinse toate contestatiile salariatilor SRTV, şase din şase. Un motiv evident pentru RECUZAREA sa.

Completul 16 care judeca  dosarul 49928/3/2012 a fost desfiinţat. A fost acordat un nou termen pe 26 februarie 2015, la alt complet (C7). Obiectul dosarului este anularea procedurii de selectie care a stat la baza concedierii colective din 2013.

Sindicaliștii întreaba dacă SPUSTV o să ceara  recuzarea Completului 7 si a celorlalte complete care au solutii legate de speta SRTV. Situatia nu este mai buna la completele urmatoare C8 (1 solutie din 1 pentru SRTV) si C9 (9 solutii din 9 pentru SRTV).

Puteti întreba la telefon 021.305.88.20,  pe mail la spustv@tvr.ro, sau direct, la sediul sindicatului.

Reclame
Acest articol a fost publicat în dosare, judecata, public, tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Dosarul 49928/3/2012: Instanța de fond a respins cererea SPUSTV

 1. Florin zice:

  Obligatoriu RECUZAT!In fata evidentei probelor depuse de avocat,probe pe care cred ca nici nu le-au luat in considerare,mie mi-au respins contestatia.

 2. Anonim zice:

  Procesul asta nu a mirosit bine inca de la inceput,spus tv nu va cere recuzarea…simplu,foarte simplu!

  • Florin zice:

   Au fost mana-n mana cu conducerea de la vremea respectiva.Si-au asigurat ei posturile,de restul nu le-a pasat.

 3. Adi zice:

  SPUSTV a facut d ela bun inceput totul pentru a mima combatul – exact ceea ce avea nevoie conducerea TVR pusa pe fapte mari pentru a-si justifica actiunile – uite, sindicatul s-a luptat, a facut, a dres.

 4. Agapia zice:

  Nu intreg biroul executiv a facut parte din comisiile pentru evaluare personal. Hai sa verificam pe documente si martori. Ai tupeu dna nitov? Sau erai prea beata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s