AFERIM 2. Concluzie în scandalul TVR-Mihaela Drăgan: „în acea perioadă nu se puteau face angajări în TVR”

DRAGANÎn TVR nu există o procedură unitară privind angajările şi „colaborările”, iar tendinţa de dereglementare a relaţiilor de muncă este evidentă.  Vezi lista angajărilor din 2013.

Sunt liste și pentru 2014 și 2015, dar TOATE sindicatele ascund realitatea, fiind parte la traficul cu locuri de muncă din TVR. Listele angajărilor (REVISAL) din perioada 1 martie 2013 – luna curentă pot fi cerute în instanță. 

Realizatoarea Mihaela Drăgan a anunțat în luna martie că vrea să dea postul public în judecată deoarece, în perioada în care a lucrat la TVR, nu a avut un contract de muncă şi nu a fost plătită.

Mihaela Drăgan a mai acuzat intervenţii editoriale inadecvate, „comportament abuziv” şi „atitudine rasistă” a producătoarei emisiunii pe care aceasta a prezentat-o pentru scurt timp, „Fără etichetă” (emisiunea înregistrată).

„Lipsa unui contract valabil la mai bine de două luni de la începerea colaborării dintre doamna Mihaela Drăgan şi SRTv reprezintă o greşeală a conducerii Secţiei Alte Minorităţi”, se arată în concluziile Comisiei de Etică și Arbitraj din TVR.

muma12

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în contestatie, drepturi egale, interes personal, tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la AFERIM 2. Concluzie în scandalul TVR-Mihaela Drăgan: „în acea perioadă nu se puteau face angajări în TVR”

  1. ciprian marinescu zice:

    Duduia Dragan a mintit cit a putut. De ce a inregistrat/ Nu in scopuri de santaj? Ar trebui data pe mina justitiei santajista aceasta care profita de gindirea politic corecta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s