Dacian Cioloș: Situația Televiziunii Publice trebuie rezolvată printr-o decizie politică și nu de către un guvern independent

qtv

Georgică Severin

Președintele Comisiei de cultură a Senatului, Georgică Severin, a declarat miercuri că pe piața media din România există doi bolnavi – unul de urgență, Antena 3, și altul cronic – TVR, pentru care trebuie găsite soluții, informează Agerpres.

Referindu-se la TVR, Severin l-a invitat pe premier să reformeze împreună serviciul public de televiziune și să participe la o ședință a comisiilor de cultură în care să se poată lua „decizii fundamentale” pentru a o salva.

„Dacă doriți ca serviciul public de televiziune să funcționeze în continuare și să îl reformăm împreună, trebuie să participați la acest proces. Guvernul nu se poate deroba, pentru că vorbim de o instituție care aparține tuturor românilor și în caz de nevoie pe ea ne bazăm și nu pe alte instituții mai mult sau mai puțin simpatice. (…) Profit de ocazie, domnule prim-ministru, să vă invit, săptămâna viitoare, la o dezbatere a comisiilor de cultură din cele două Camere, să invit ministrul de Finanțe, șeful ANAF, să invit conducerea televiziunii, sindicatele, conducerea Camerelor pentru a încerca să luăm niște decizii fundamentale pentru a salva ceea ce reprezintă, dacă vreți, garanția că statul român poate comunica cu cetățenii săi”, a spus Severin.

Premierul Dacian Cioloș afirma marți că situația Televiziunii Publice trebuie rezolvată printr-o decizie politică, și nu de către un guvern independent.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s