Toate notele de la evaluare, pe funcții. Situația din 28.04.2014

Descarcați topul notelor de la evaluare, pe funcții (v. 2):    fisier .pdf   fisier .doc.
Posturile supuse restructurării

wordle1Traficul de locuri de munca din TVR poate fi evidentiat și prin analiza numeroaselor liste legate de asa-numita restructurare. Toate listele publicate de SRTV nu sunt complete. Sunt angajati care apar pe mai multe liste, dar sunt și angajati care nu apar pe nicio listă publică.

Pentru lista concediaților exista trei variante 627 (intern.tvr.ro), 635 (Catalin Nita) și 619 (Raportul TVR 2013 – pag.4). In opinia noastra SRTV a publicat aceste liste incomplete doar pentru a lasa impresia de legalitate si transparenta. În realitate, angajatul concediat a fost pus în fața unei cantități enorme de date („big data”), extrem de greu de analizat. Până și dosarul din instanta cântarește între patru și șase kilograme.

In mod normal aceste liste ar fi trebuit sa fie complete, sa fie usor de analizat, sa nu contina „erori” de inregistrare, iar informatia sa fie utila.  Modul cum au fost prezentate aceste liste a nascut de la inceput suspiciuni cu privire la fraudarea procesului de evaluare din TVR.

DAR ce a nascut cele mai multe suspiciuni a fost faptul ca nici pana azi nu a aparut o lista cu toate notele de la evaluare, pe functii.
LISTA2

Listele care au fost analizate sunt:

Nici pana azi nu a aparut lista persoanelor cu functii sindicale ale caror posturi nu au fost restructurate. Dupa unele surse ar fi vorba de 114 persoane, din toate sindicatele. De aici si prima intrebare: Au fost restructurate posturile sau persoanele. Nu cunoastem nicio persoana cu functie sindicala care sa fie trecuta pe alt post pe motiv ca postul sau a fost restructurat.

Reclame
Acest articol a fost publicat în drepturi egale, tacere, teama, tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s