Irina Radu a anunțat că 2.000 de angajați trebuie să plece acasă. Coşmarul continuă

ACTUALIZARE 23.02: Marţi, de la ora 14.00, Comisiile de cultură şi Comisiile pentru buget ale Parlamentului au analizat, într-o şedinţă reunită, situaţia financiară a TVR. Dezbaterea s-a desfăşurat în prezenţa premierului Dacian Cioloş şi a conducerii interimare a televiziunii publice.  Urmăreşte înregistrarea dezbaterii (video) !    Fisier text

Sindicatul pentru Unitatea Salariatilor TVR si MediaSind au trimis luni doua scrisori catre Biroul permanent al Camerei Deputatilor, in care cer demiterea actualului director general interimar al SRTV, Irina Radu, precum si constituirea unei comisii parlamentare care sa ancheteze modul in care a fost condusa televiziunea publica in ultimii 15 ani.

22.02: Deși actuala conducere a SRTV  este băgată până peste gât în traficul cu locuri de muncă din TVR, abuzurile în formă continuată, discriminările sau alte fapte penale legate de așa-numita restructurare, sefa interimară a postului public de televiziune a anunțat că 2.000 de angajați trebuie să plece acasă. Tupeu  sau disperare?!

Pentru cine lucrează Irina Radu? Cine are interes ca TVR să difuzeze producții subculturale, profeudale și supraevaluate?

hhhh

Vezi și:

Televiziunea publica a terminat anul 2015 cu pierderi cumulate estimate la 689 milioane de lei, mai mici cu doar opt milioane fata de anul precedent, potrivit unor date preliminare prezentate, joi, de sefa interimara a institutiei, Irina Radu, citată de hotnews.ro.

Aceasta a prezentat situatia la zi a dezastrului financiar existent la TVR si a pledat pentru o serie de schimbari, inclusiv eventuala transformare a TVR intr-un canal care sa functioneze dupa criterii comerciale, posibila transformare a unuia dintre posturi intr-unul de stiri, dar si schimbari legislative care sa amelioreze situatia actuala dintr-un societate unde 20% din bani se duc pe datorii, 50% pe salarii si doar 5% pe programe si licente.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s