„…judecatoarele din Constanta nu au nicio limită în executarea abuzurilor si a batjocoririi actului de justitie…”

I. 02/04/2016 la 08:37

„Dragi colegi,

Sunt TRANOIOU LAURENTIU. Dupa cum ma cunoasteti, sunt unul dintre cei care nu am abandonat si nu voi abandona lupta, desi imi este din ce in ce mai greu. Am nevoie de ajutorul vostru pentru ca numai uniti vom putea face fata mafiei in robe de la Constanta.Aceasta creatura a raului care este Nita Catalin, pentru ca rautatea sa nu il indreptateste la titulatura de om, a fost angajat nelegal de politrucii politici care s-au succesat la conducerea SRTV, care si-au facut salarii imense, platite pe seama noastra, a tuturor celor care muncim efectiv, unii chiar sacrificandu-si sanatatea sau chiar viata, cum stiti ca s-a intamplat in cazul unor colegi care au platit cu viata pentru ceea ce ni se intampla acum.

Salariile lor, platite din banii contribuabililor, sunt secrete, pentru ca nimeni sa nu vada ca doar prin marirea lor cresc artificial ponderea salariilor in ceea ce exista procentual in raportarile oficiale. Se spune ca ne cresc salariile, cand in realitate talpasul, cel care produce efectiv, cel care munceste efectiv, primeste din ce in ce mai putini bani, are din ce in ce mai putine drepturi, din ce in ce mai multe restrictii, pentru ca domnii sau doamnele presedinti directori generali au transformat televiziunea publica in fieful proprietate personala, asa incat cei care ar trebui sa fie protejati de acele contracte de munca individuale pe termen nedeterminat sunt concediati, de multe ori posturile lor fiind vandute pe bani grei altor oameni care stiu unde anume sa unga. Este cazul si al lui Saftoiu Claudiu, care a fost dat afara din SIE dar care s-a dovedit suficient de „bun” ca sa distruga SRTV-ul, cu sprijinul cozii de topor care este acel avocat al diavolului care este Nita Catalin.

Exista dovezi ca acesta a fost angajat nelegal, s-au adus de multi dintre voi dovezi ca selectia numai legala nu a fost, s-au adus dovezi ca Nita Catalin a folosit interpretari proprii ale reglementarilor legale, date false, falsuri chiar, ca a folosit in mod discriminatoriu situatia protejatilor sociali, ca cei 55 de protejati sociali nu au participat faptic la selectie pe cele 110 locuri care le-au fost puse la dispozitie, iar noi totusi pierdem procesele pentru bunul si simplul motiv ca nu suntem uniti si nu eliminam acel rau care distruge televiziunea si a transformat o institutie de prestigiu intr-un imens tribunal unde exista numai iesire, pentru ca sensul unic este dictat de Nita Catalin si de judecatoarele din Constanta care nu au nici o limita in executarea abuzurilor si a batjocoririi actului de justitie.

Haideti sa ne unim, sa il dam in judecata in contencios administrativ pe Nita Catalin, sa punem cap la cap datele care il descalifica profesional si sa obligam sa ni se faca dreptatea pe care o avem si pe care nu o putem scoate la lumina din cauza, repet, a mafiei in robe de la Constanta, in frunte cu avocatul diavolului Nita Catalin. Numarul meu de telefon este 0723090044, nu voi inchide nimanui si oricui va avea nenoie de un sfat, de o relatie pe care o posed, le va primi.dupa cum stiti, ma reprezint singur de peste doi ani, si pana cand voi mai putea respira nu voi inceta sa lupt pentru dreptul de a fi om si nu o povara pentru familie si societate.

JOS MAFIA IN ROBE DIN CONSTANTA! HAIDETI SA NE UNIM, PENTRU CA TOTUSI NUMAI UNITI II PUTEM DA PE EI JOS SI NE PUTEM FACE DREPTATE! SA RASPUNDA IN FATA LEGII SI CEI CARE NE-AU ADUS IN STAREA ACEASTA SI CARE SUNT APOI AVANSATI IN DIFERITE POSTURI GUVERNAMENTALE FARA A RASPUNDE PENTRU RAUL FACUT TELEVIZIUNII.

Astept telefoanele voastra la 0723090044!

II. 02/04/2016 la 12:31

COMPLECTARE LA SCRISOAREA COMENTARIU ANTERIOARA. Dragi colegi, este cazul sa ne amintim ca Telelviziunea Nationala este televiziune, cu T, ca suntem parte a sistemului media, o componenta principala a sistemului de informare nationala. Nu mai avem rating, iar televiziuni de nisa ne defaimeaza si ne discrediteaza public pentru ca rating-ul lor este simtitor mai mare decat cel al nostru.

Si asa va fi in continuare;atata timp cat cretinitatea care a purtat numele de Legea 41 a frumosului an 1994 va continua sa fie in vigoare, toti politrucii politici care nu au cu nimic de-a face cand este vorba de independenta de opinie garantata teoretic de Constitutie si care traficheaza posturile salariatilor pentru bunastarea lor, stiind ca sustinatorii lor politici, in momentul in care vor fi demisi pentru incompetenta profesionala sau pentru coruptie nu vor avea de suferit, nici prin condamnare si nici prin confiscarea averilor nelegal dobandite, vor continua sa ne batjocoreasca, iar acarul Paun care este lucratorul de rand al Televiziunii, acela care duminica, de multe ori neplatit, sta in fata aparaturii sau intr-un studiou, in timp ce conducatorii de top, aceia care apar in fata Parlamentului si ne deplang situatia, „uitand” ca tocmai si-au desemnat un salariu mai mare, o prima de Craciun sau de ziua de azi, pentru ca, vezi Doamne, suntem in economia de piata, si trebuie sa fim platiti, stau pe plaja insorita pe care si-o permit in urma semnaturii pe un stat de plata disproportionat de mare.

Cred ca ar fi cazul ca domnii parlamentari din Comisia de cultura si pentru mass-media sa realizeze in sfarsit ca rating-ul fundurilor goale si al sanilor generos expusi camerelor nu este ceea ce trebuie sa reprezinte cultura; am desfiintat un post, Romania Cultural, pentru ca nu este justificat de costurile de productie, in timp ce in Televiziune emisiuni de caracter mai mult decat indoielnic, realizate cu eforturi financiare disproportionat de mari raportat la calitatea si audienta lor rezista in continuare, numai in virtutea faptului ca relatiile de prietenie sau de partid sunt cele care primeaza.

Oameni buni, nu am nimic impotriva pensionarilor, si eu ma apropii vertiginos de acest moment, nu am nimic impotriva colaboratorilor, dar intai da-i salariatului tau de lucru si apoi adu pe cineva din afara, daca salariatul tau nu este apt sa execute sarcinile sale profesionale.

Domnilor manageri, sunteti platiti din ceea ce realizeaza salariatul de rand, asa ca protejati-l intai pe el, asigurati-i aparatura necesara, nu aduceti 140 de autoturisme pentru 60 de conducatori auto, ca sa se poata impauna domnul sef de serviciu cu masina asigurata de Televiziune si cu combustibilul platit de aceasta in timp ce domnul avocat Nita se lauda ca multi isi vor vinde casele pentru a plati ceea ce au obtinut pe cale legala si pe care un avocat corupt, cu o moralitate de cea mai de jos speta, incearca si din pacate in multe cazuri si reuseste, sa le readuca la Televiziune in urma unor chichite avocatesti care nu au nimic de-a face cu justitia si dreptatea.

HAIDETI SA NE UNIM SI SA ARATAM TUTUROR CA TELEVIZIUNEA NATIONALA A FOST, ESTE SI VA FI EXPONENTUL INTERESELOR CELOR CARE TREBUIE SA BENEFICIEZE DE O INFORMATIE APOLITICA, NEINFLUENTATE DE NICI UN PATRON POLITRUC POLITIC AL UNUI PARTID !!”

III. 03/04/2016 la 13:52

DRAGI COLEGI,

In primul rand vreau sa va multumesc pentru receptivitatea dovedita la problemele pe care le-am ridicat. Fac o serie de precizari: sunt un IDIOT; am crezut si am sperat ca ma pot lupta singur cu morile de vant. M-am inselat; totusi forta celor multi primeaza.

Nu stiu daca ceea ce intentionez sa fac ma va mai putea ajuta pe mine personal;probabil ca nu, si asta pentru ca sunt la un stadiu avansat al procesului,cu numeroase interdictii ,chichite si obstructionari facute impreuna si de coniventa cu domnul avocat de catre doamnele judecatoare din Constanta, pe care calculatorul care face repartizarea „aleatorie” le iubeste atat de mult incat rare sunt cazurile in care vreun salariat scapa si pe la alt complet de judecata.

Nu stiu cum se intampla, dar Constanta este pe primul loc la procesele SRTv, si tot pe primul loc la respingerea dosarelor judecate.Desi asa cum am spus nu stiu daca acum, sper, in ceasul al 11.lea, voi mai putea face ceva pentru mine, dar macar pot sa contribui si eu ca,peste niste ani, sa vina un salariat la SRTv pentru ca este si este privita ca o institutie media de prestigiu, pentru ca exista siguranta unui loc de munca stabil si pentru ca poate da ceva societatii. Prin urmare, iata propunerea mea, facuta administratorului site-ului si voua: haideti sa infiintam un subsite, sau chiar un site intitulat UNITI PENTRU O TELEVIZIUNE NATIONALA APOLITICA; un site unde sa cream o banca de date, la care fiecare dintre voi poate contribui cu date din domeniul sau de activitate, date care sa fie accesibile prin
contactarea celor responsabili si care sa poata fi folosite de salariati in procesele pe care acestia le pot si trebuie sa le intenteze pentru eliminarea abuzurilor.

Sper ca administratorul site-ului isi va da acordul, intrucat in acest fel va putea contribui la eradicarea politicianismului si al abuzurilor pe care acesta il genereaza la nivelul mass-mediei, cu impact direct asupra noastra. Si pentru a reveni la concret, propun implicarea, intr-o prima faza, a tuturor celor interesati, in prezentarea aspectelor nelegalitatii reprezentarii SRTv in justitie de catre domnul Nita Catalin; poate in acest fel scapam de sabia lui Damocles pe care influenta sa in abuzurile instrumentate de doamnele judecatoare din Constanta o exercita asupra noastra. Poate astfel colegii nostri trecuti in nefiinta
nu vor mai fi nevoiti sa se intoarca in mormant, si poate astfel vom putea vorbi si despre un act de justitie, nu de unul de „justitie”.

Dupa acesta, propun sa ne unim fortele pentru a impune ca Legea 41/1994 sa-si gaseasca un binemeritat loc la cosul de gunoi; suntem, cred si sper, suficient de constienti ca politicianismul promovat de aceasta cretinitate care guverneaza activitatea de 22
de ani constituie o frana in activitatea noastra si este incalcarea drepturilor constitutionale.

JOS CU AVOCATII CORUPTI! JOS CU LEGILE CARE POLITICIZEAZA ACTIVITATEA MEDIEI!”

Adaptare: stiri9media

Reclame
Acest articol a fost publicat în tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s