Monica Ghiurco nu a fost validata de Parlament. Procedura va fi reluată

Ora 20:15 – Monica Ghiurco nu a strâns 272 de voturi ‘pentru’, majoritatea necesară. Au fost doar 194 voturi „pentru” si 113 voturi impotrivă.  Comisiile reunite de cultură vor audia și redacta raport pe o nouă propunere a CA al SRTv pentru această funcție.


Ora 19:18 – A început votul parlamentarilor pentru desemnarea noului PDG al TVR. Votul este secret cu bile.

ACTUALIZARE 11.04 – Comisiile parlamentare pentru cultură au dat un aviz negativ jurnalistei Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administrație al TVR, cu 18 voturi „pentru” și 19 „impotriva”. Urmăriți înregistrarea audierilor pe TVR+. Avizul este consultativ.

La audierile din 22 martie, Monica Ghiurco a spus că are în vedere  următoarele:

Senatorul Tudor Barbu a fost sceptic cu privire la posibilitățile noului CA al TVR.

La rândul său, senatoarea Gabriela Crețu a atras atenția asupra haosului valoric din TVR, asupra infiltrărilor din zona comercială.

Reclame
Acest articol a fost publicat în tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Monica Ghiurco nu a fost validata de Parlament. Procedura va fi reluată

  1. TRANOIU LAURENTIU zice:

    DOMNILOR POLITICIENI, LASATI TELEVIZIUNEA NATIONALA SA-SI ALEAGA UN PRESEDINTE IN MOD LIBER! Rusine, PSD! Spuneti ca sunteti social democrati, dar pentru voi numai buzunarul conteaza! De ce sa fie in fruntea Televiziunii un om care sa vrea, pentru prima data dupa 22 de ani, sa faca si altceva decat sa batjocoreasca oamenii care muncesc pentru ca noi sa avem o informatie obiectiva si netrunchiata de influente politice? Mai bine un politruc care sa ne apere salariile nerusinat de mari, pentru care sa putem dormi in liniste in sala de sedinte in timp ce sute de oameni, profesionistii care s-au incapatanat sa ramana in Televiziunea nationala, sunt aruncati pe drumuri pentru a face loc lingailor politici si a celor care stiu unde sa „unga” pentru a fi „unsi”
    pe unul din posturile banoase, pe care salariile sunt atat de mari incat le ascund ca sa nu stie nici Curtea de Conturi ca un sef de serviciu are un salariu mai mare decat un ministru! Ce mai atata vorba,Monica Ghiurco poate si trebuie sacrificata pentru „binele democratiei politice”. Pentru ca de asta v-am ales, domnilor politicieni, pentru binele buzunarului vostru si al familiei voastre, nu pentru ca sa ne conduceti, cum spuneti voi, social si democratic. Fiti convinsi ca daca veti continua pe aceasta linie, incetul cu incetul veti fi eliminati de pe scena politica!Dati o sansa Televiziunii sa redevina ceea ce a fost si ceea ce trebuie sa fie: o TELEVIZIUNE NATIONALA, LIBERA SI INDEPENDENTA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s