Rușine PSD !!! Profesioniștii care s-au încăpățânat să rămână în Televiziunea națională sunt aruncați pe drumuri pentru a face loc lingăilor politici

1. 13/04/2016 la 07:02

„DOMNILOR POLITICIENI, LASATI TELEVIZIUNEA NATIONALA SA-SI ALEAGA UN PRESEDINTE IN MOD LIBER!  Rusin PSD! Spuneti ca sunteti social democrati, dar pentru voi numai buzunarul conteaza!

De ce sa fie in fruntea Televiziunii un om care sa vrea, pentru prima data dupa 22 de ani, sa faca si altceva decat sa batjocoreasca oamenii care muncesc pentru ca noi sa avem o informatie obiectiva si netrunchiata de influente politice? Mai bine un politruc care sa ne apere salariile nerusinat de mari, pentru care sa putem dormi in liniste in sala de sedinte in timp ce sute de oameni, profesionistii care s-au incapatanat sa ramana in Televiziunea nationala sunt aruncati pe drumuri pentru a face loc lingailor politici si a celor care stiu unde sa „unga” pentru a fi „unsi” pe unul din posturile banoase, pe care salariile sunt atat de mari incat le ascund ca sa nu stie nici Curtea de Conturi ca un sef de serviciu are un salariu mai mare decat un ministru!

Ce mai atata vorba, Monica Ghiurco poate si trebuie sacrificata pentru „binele democratiei politice”. Pentru ca de asta v-am ales, domnilor politicieni, pentru binele buzunarului vostru si al familiei voastre, nu pentru ca sa ne conduceti, cum spuneti voi, social si democratic.

Fiti convinsi ca daca veti continua pe aceasta linie, incetul cu incetul veti fi eliminati de pe scena politica! Dati o sansa Televiziunii sa redevina ceea ce a fost si ceea ce trebuie sa fie: o TELEVIZIUNE NATIONALA, LIBERA SI INDEPENDENTA.”

2. 13/04/2016 la 07:14

„Domnilor parlamentari! Mai fiti odata si oameni, si mai ganditi-va si la cei care v-au pus in functiile si pe fotoliile calde pe care le folositi numai pentru a va vota drepturi si salarii pentru voi si familii!

Mai ganditi-va ca a fost dat el jos Ceausescu, asa ca daca va continuati politica de batjocorire a oamenilor in loc sa-i lasati sa-si faca treaba cu profesionalism si obiectivitate, asa cum trebuie sa faca un salariat al Televiziunii Nationale, veti ajunge si voi de domeniul istoriei.

Lasati Televiziunea pe mana unui profesionist, si nu-l sacrificati numai pentru a vi se pastra voua, celor care va numiti social-democrati o falsa social-democratie.”

Reclame
Acest articol a fost publicat în coruptie, dosare, enigme, ipocrizie, jaf, tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Rușine PSD !!! Profesioniștii care s-au încăpățânat să rămână în Televiziunea națională sunt aruncați pe drumuri pentru a face loc lingăilor politici

 1. TRANOIU LAURENTIU zice:

  Intrebam de ce domnul Nita Catalin nu prezinta contractul de prestatii juridice incheiat cu SRTv: dar raspunsul este cat se poate de simplu: pentru ca NU EXISTA UN CONTRACT LEGAL. Concret:
  nu stiu cum se face dar contractele facute cu conducerile SRTv sunt facute dupa un sablon: un director general interimar, de preferinta unul care nu are in spate un consiliu de administratie, ia o decizie de unul singur, o comunica apoi comitetului director, evident dupa ce acesta intra in vigoare, se trece peste aprobarea Parlamentului, pentru ca nu are cine sa o ceara, se trece peste prevederile OUG 26/2012, desi in momentul de fata nu mai este vorba de incalcarea prevederilor acestuia raportat la un oficiu juridic, ci se face raportarea la ditamai directia juridica, care chiar are de lucru, pentru ca orice salariat care se respecta, chiar daca pana acum nu a avut de-a face cu justitia acum musai sa aiba 4-5 procese pe rol, sa nu se plictiseasca omul si sa mai aiba si domnul Nita bani pentru investitii, ca doar nu poate omul sa munceasca pe gratis. Iar cartitorilor care spun ca dupa ce directorul general interimar care i-a emis contractul isi pierde aceasta calitate si prin urmare contractul incheiat isi pierde si el valabilitatea, conform art.31 alin.2
  din legea care ba este 41/1996, ba este 40/1994, le spunem clar si raspicat: chiar daca domnul
  Nita nu este specialist, chiar daca serviciile prestate de dansul nu sunt de specialitate, chiar daca serviciile avocatului nu sunt asimilabile nici unei alte prestatii, asa cum calitatea de avocat nu este asimilabila celei a unui functionar public (art.39 dintr-o lege putin cunoscuta, legea 51/1995) trebuie sa va fie clar: atata timp cat exista prevederea ca se poate angaja un specialist conform art.26 alin.2 din Legea 41/1994, orice alta prevedere nu se aplica, ca este contrara notei de sedinta pe care in mariminia sa domnul avocat a prezentat-o inca din decembrie 2013, ca sa ne lumineze pe noi, nestiutorii, si sa nu mai cartim.Ce daca n petenti au cerut contractul, ce daca nu
  exista viza Baroului, ce daca nu exista numar de inregistrare, semnatura si stampila nici macar pe
  contractul cadru, care este folosit in mod nelegal de peste 3 ani; il prelungeste domnul avocat si-i
  confera valabilitate, cu de la sine putere! Domnilor carcotasi, respectuos primiti din partea onorabilului domn avocat notificarea: cat are domnul avocat spatele asigurat, n-o sa vedeti voi nici
  o decizie, nici de la barou si nici de la vreo instanta, prin care sa se certifice nelegalitatea reprezentarii SRTv de catre aceasta piaza rea.Si sa mai stiti un lucru;cat vor exista judecatori corupti si influentabili care sa-si ascunda coruptia si incompetenta in spatele notiunii de independenta a magistratului ne vor muri in continuare colegi, vor fi alti colegi nenorociti, vor vinde alti colegi casele pentru a plati ceea ce un avocat corupt cere in mod nejustificat pentru a apara interesele politrucilor politici care isi bat joc de Televiziune, o falimenteaza prin decizii care mai de care mai convenabile comanditorilor lor politici, iar la sfarsitul mandatului, sau mai precis atunci cand sunt demisi pentru gestionare frauduloasa sunt „sanctionati” prin oferirea unui post caldut si bine platit, si evident ca nu ei sunt trasi la raspundere, ci acarul Paun, salariatul care nu
  a stiut unde si pe cine sa unga si care, desi in posesia unui contract individual de munca incheiat pe perioada nedeterminata este concediat, si eventual pus sa mai si plateasca pentru neregulile conducatorilor nepedepsiti. Si tot carcotasilor le mai spun un lucru: sa le fie rusine pentru ca au cerut sa li se dea drepturile, in conditiile in care Televiziunea este in situatia in care este.Este de-a dreptul revoltator sa emiti pretentii; ei sunt cei care au adus Televiziunea la faliment, ei sunt cei care isi „trag” salarii demne de invidie si de catre ministri, ei sunt cei care cumpara cate doua masini de lux pentru soferii aia nerecunoscatori care au tupeul sa spuna ca le este greu sa conduca doua masini odata -problema insa a fost rezolvata:conducerea a acordat cate o masinuta, cu probabil si benzina sau motorina aferenta, pentru toti cei care cu cinste ne spoileaza in calitate de conducatori-ei sunt cei care deturneaza fondurile pe care le platesc salariatii, dar care nu prea mai ajung la Buget, intr-un cuvant ei sunt sursa tuturor relelor, asa incat buna noastra fosta colega si buna conducatoare -ma refer la doamna Irina Radu- poate sa mai spuna odata ca aceste executari silite sunt sursa tuturor relelor si a situatiei Televiziunii; iar carcotasilor le mai spun ca doamna Radu a emis un contract juridic corect, de care domnul Nita continua sa
  se foloseasca pentru a mai stoarce ceva banisori de la voi, domnilor si doamnelor care nu stiti altceva decat sa cartiti la adresa celor ce ne vor „binele”. Asa incat deschideti larg portofelele pentru ca domnii executori judecatoaresti sa mai va ia si ei din drepturi, ca nu este destul ca aveti in carca un ditamai mamutul juridic care va da in judecata de va merg fulgii!
  P.S. Cand ajungeti la Constanta, mergeti sa vedeti unde vietuieste vajnicul aparator al intereselor voastre, si pe urma mai discutati!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s