Contractul lui Niţă a fost semnat de Irina Radu înainte să fie numită director interimar

19/04/2016 la 13:14

„IN ATENTIA COLEGILOR CARE AU CERUT CONTRACTUL DE PRESTARI SERVICII JURIDICE AL DOMNULUI AVOCAT NITA CATALIN:

In conformitate cu decizia nr.567/04.09.2015 contractul de prestatii juridice al domnului Nita a fost reinnoit; evident conform sablonului, ar putea spune carcotasii nestiutori!

Ei bine, nu-i chiar asa: doamna Irina Radu a semnat, pe data de 05.09.2015 contractul domnului avocat, dar a uitat un mic si nesemnificativ amanunt: prin decizia Parlamentului, a fost numita Director General Interimar un pic mai tarziu, si anume pe 23.09.2015!

Probabil ca era foarte sigura de numire, si a considerat ca nu mai este nevoie sa astepte pana ce este primita aprobarea Parlamentului ca sa nu cumva sa nu mai comita o noua nelegalitate: tot ca de obicei OUG nr.26/2012 nu este respectat si nici aprobarea acestuia pentru inscrirerea in limitele prevederilor art.1, alin.2 al ordonantei; cu alte cuvinte, avand girul PSD doamna Director General Interimar isi poate permite sa incalce legea, sa se antepronunte si putin sa-i pese de aprobarea Parlamentului cand e vorba de interesele proprii.

Asa ca, domnilor salariati, mai suportati voi inca o nelegalitate, si mai asteptati-va si la altele daca doamna Irina Radu, aflata in gratiile PSD-ului, va va fi impusa din nou, de data aceasta cu puteri depline de a-si bate joc de legfalitate si de voi, colegii sau viitorii fasti colegi, pentru ca nu este departe momentul in care va putea sa va batjocoreasca „legal” si sa va treaca la fel de „legal” pe linia moarta, inlocuindu-va cu simpatizantii pe linie de partid!

Asa ca mai bine ciocul mic, ca altfel va paste concedierea, de data asta fara salarii compensatorii!

CINE NU E GATA IL LUAM CU INGROPATA! SCUZATI, AM VRUT SA ZIC LOPATA”

Vezi şi Borcescu Marilena vs. SRTV

 

Sincer ma gandesc sa fac o propunere Parlamentului pentru o alta nominalizare in functia de Ministru al Justitiei. Iar la nume nu am nevoie sa ma gandesc: Maria Sa domnul avocat Nita Catalin.

Iar nominalizarea ar fi de un firesc de necontestat: un avocat care rezista ca reprezentant al unei institutii de prestigiu, dupa ce a transformat-o intr-o sursa ilicita de venituri, dupa ce i-a transformat pe nu stiu cati au mai ramas din salariatii Televiziunii in procesomani calificati si dupa ce a instaurat efectiv un regim de teroare, incorectitudine si suspiciune continua are efectiv mai multa influenta si sustinere juridica decat insusi Ministrul Justitiei.

Nu este atins nici de Baroul Bucuresti, nici de instantele judecatoresti, unde in continuare instrumenteaza actiunile juridice fara a avea dreptul de a o face, beneficiind de protectie din partea instantelor care fac orice ca sa nu se vada ca persoana respectiva nu are reprezentare legala, nici de Ministerul Justitiei, care ascunde sub umbrela imixtiunii in hotararile judecatoresti coruptia si nelegalitatea magistratilor care dau decizii contradictorii in spete similare, functie de rangul si puterea de influenta a celui care demareaza procedura.

In general se comporta ca un mare dictator pe mosia proprie.

Am adus inca o dovada a incorectitudinii celor care ii sustin spatele domnului Nita, dar evident ca nimeni si nimic nu-l clinteste pe acest monstru cu chip de om sa continue sirul de infractiuni care nu sunt sanctionate de factorii decidenti din Ministerul Justitiei sau din Baroul Bucuresti, institutii al caror prestigiu este terfelit de asazisele prestatii profesionale ale domnului Nita.

Nici macar limbajul de cea mai joasa speta al domnului Nita, pe care ma feresc sa-l reproduc, pentru ca in mod sigur as fi scos de pe site, limbaj pe care comisia de disciplina a SRTv a sanctionat-o, dar se pare ca nu suficient de dur incat doamna Director General Interimar sa o ia in seama, nu a convins-o pe aceasta sa respecte legea si sa nu-si mai bata joc de banul public pe care i-l acorda in mod nejustificat si in mod sigur nelegal acestei persoane.

Probabil daca Directia Nationala Anticoruptie, Comisia de cultura pentru mass-media din Parlament sau Curtea de Conturi ar face o verificare realmente serioasa si competenta ar putea fi eradicat si acest rau care poarta numele de Nita Catalin.

Sa speram ca poate cineva din structurile mentionate citeste acest site si poate se va autosesiza, pentru ca vad ca sesizarile noastre nu au nici un sorti de izbanda. DIXIT.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Contractul lui Niţă a fost semnat de Irina Radu înainte să fie numită director interimar

  1. Surprinsul zice:

    Doamne cat de disperati sunteti, disperati si prosti!

  2. Vasilik zice:

    De ce nu apar comentariile, bai neam de loaze?

  3. Alunelu zice:

    Iarta-i Doamne ca nu stiu ce vorbesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s