Diversiunea Pătraru. Oamenii PSD-ului spun una și fac alta

dragos„Eu spun în emisiuni că TVR-ul trebuie restructurat din temelii, că sute de oameni sunt total deprofesionalizați, că alte sute de angajați pur și simplu nici nu vin la serviciu, că mulți sunt pile, rude, amante de politicieni, că managementul a fost și este dezastruos, că se fură bani. (…).

Asta, dragi angajați ai SRTV, nu e denigrarea instituției. Astea-s chestiuni de interes public, pe care oamenii care plătesc abonament trebuie să le știe”, spune Pătraru, într-un interviu pentru paginademedia.ro.

DE FAPTCe se urmărește pas cu pas este destructurarea serviciului public de televiziune, privatizarea sa „de jure”.

Povestea cu „situația financiară dezastruoasă” este falsă. Problema TVR-lui nu este economică. De mulți ani TVR-ul nu mai realizează funcția de serviciu public creat pentru sprijinirea și dezvoltarea culturii naționale, pentru păstrarea identitații naționale.

Paiațele corporațiilor străine din TVR au cateva mari obiective: păstrarea publicității ca forma de finanțare, marirea taxei tv la 4.5 lei, cât mai multe emisiuni externalizate.

În realitate, publicitatea reprezintă un virus cultural și o sursa de corupție, iar taxa tv este cea mai primitivă formă de finanțare.

Ca și Patraru, oamenii PSD-ului spun una și fac alta. Este evident ca acum PSD-ul este infestat cu agenți de influență ai capitalului străin, preponderent evrei, mai mult sau mai puțin vizibili.

Vezi și Irina Radu deplânge faptul ca trebuie sa dea salarii pentru angajații proprii care „nu au facut nimic luni de zile”

Reclame
Acest articol a fost publicat în coruptie, interes public, ipocrizie, jaf, public, sindicate, tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s