Circe și majoritatea din C.A.

Circe_Offering_the_Cup_to_Odysseus

Circe oferindu-i cupa lui Ulise (tablou de John William Waterhouse)

Singura necunoscută din povestea noastră ar fi câte zile o să reziste majoritatea proGhiurco din C.A.  Sau poate că nici nu mai există.

Timidul Patraru a reînceput să vorbească despre mafia din TVR, acea grupare unde prin evaluari succesive rămâne doar cine vrea șeful.

Pe de altă parte, Curtea Constituțională a respins contestația PNL în ce privește votul dat de Parlament pe 11 aprilie în cazul propunerii Monicăi Ghiurco, în fruntea TVR. Informația a fost anunțată de Irina Radu, după surse apropiate CCR.

Mai jos  puteţi urmări un interviu dat pentru o pagină de internet romgleză.

Reclame
Acest articol a fost publicat în coruptie, dosare, enigme, interes public, ipocrizie, jaf, relatii, tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Circe și majoritatea din C.A.

  1. Tranoiu Laurentiu zice:

    Cred ca exista si o solutie legala de a se decide daca si cine este apt pentru a conduce Societatea Romana de Televiziune; atat doamna Monica Ghiurco cat si doamna Irina Radu au desfasurat activitate manageriala. Prin urmare se poate decide, functie de performantele profesionale cine este mai indreptatit sa acceada la postul de conducere. Iar pentru asta, propun si sper ca sunt in asentimentul vostru, al tuturor colegilor, sa solicitam Parlamentului sa decida asupra conducerii SRTv DUPA RAPORTUL PREZENTAT PARLAMENTULUI SI DUPA O EVALUARE A ACTIVITATII DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR AL DOAMNEI IRINA RADU.
    Avand in vedere cat a fost dansa Director General Interimar, fata de rezultatele conducerii pe care a desfasurat-o, s-ar putea decide, SI ALTFEL DECAT PE CRITERII POLITICE, cine anume este APT PROFESIONAL SI MANAGERIAL. Altfel, urmasii tovarasilor cu carnetel rosu si insemne
    PCR incalca legea fundamentala a statului, CONSTITUTIA, prin numirea unei persoane care a fost si este implicata in numeroase conflicte cu justitia, care incalca legea, emitand documente fie prin antepronuntare fie prin luarea unor decizii fara a avea dreptul legal de a o face, a unei persoane a carei intentie de a falimenta Televiziunea este declarata, in acest sens dansa si actionand prin ordonantarea unor cheltuieli nelegale si neeconomicoase, prin concurenta neloiala exercitata prin intermediul asazisilor „colaboratori externi” ca si prin neasigurarea necesarului de
    incarcare profesionala salariatilor proprii, in dauna acelor colaboratori externi anteriormentionati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s