Trafic de locuri de muncă, epurare politică şi teroare la TVR

In perioadă 2009-2013 Directia Resurse Umane a fost condusă de Mircea Neacsa şi Mihai Enea,  doua persoane care au lucrat la listele pentru concedierea colectiva din  2012, finalizată în 2013.

De fapt, cei doi directori au concediat in 2013 circa 627 de persoane dupa ce toi ei (direct sau indirect) au angajat 773 de persoane. Cifra nu include colaboratorii si contractele de prestari servicii.

Astfel, in TVR exista acum structuri paralele de personal. Un consilier ajuns director comunica sarcini la o serie de colaboratori ajunsi sefi de serviciu. Acestia la randul lor distribuie sarcini doar persoanelor de incredere (personal clientelar, mercenari si  „manipulati”).

Sarcinile au de cele mai multe ori culoare politică sau reprezinta comenzi ale unor grupuri de presiune (pro monarhiste, religioase, mari corporatii…).

In tot acest timp in cele mai multe structuri din SRTV sunt persoane sunt deprofesionalizate, marginalizate şi considerate victime sigure la o nouă restructurare.

Putem adauga ca cei din culoarul puterii din TVR provin din Moldova, fără sa fie neaparat moldoveni. A ajuns TVR-ul o anexă a televiziunii din TEL AVIV?

In cea mai mare parte, cei care fac parte din noua structura de putere din TVR au fost angajati fara concurs. De fapt, nici pentru IRINA RADU nu exista date ca ar fi sustinut vreun concurs de angajare în TVR, după aventura de la KANAL D.

123WWWW

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în coruptie, dosare, interes personal, interes public, ipocrizie, tvr. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s