„Irina Radu vă pregăteşte.. o nouă restructurare”

„DRAGI COLEGI. Doamna, „dorita” de toti salariatii SRTV Irina Radu va pregateste din nou ceva. Sa nu credeti ca ceva bun;nu, Doamne fereste! Va pregateste o noua restructurare.

Este mult mai usor sa dai cu biciul in stanga si-n dreapta, avand spatele asigurat politic, decat sa faci ceva pentru institutia pe care o conduci si din ale carei fonduri iti primesti salariul nesimtit de mare! pentru ca vorba aia, DIVIDE ET IMPERA: salariile primite de asazisele persoane decidente, secrete, ca doar nu vreti sa stie tot mocofanul care este valoarea procentuala a salariilor celor care conduc raportata la valoarea procentuala a salariilor celor care produc efectiv si altceva decat banuti pentru contracte oneroase, sunt suficient de consistente ca sa elimine orice urma de umanitate sau de corectitudine profesionala, asa incat va puteti astepta la „ce este mai bun”;

Concret, s-a decis ca nu mai meritati nici salarii compensatorii, ca doar nu vreti sa saraciti si asa saraca Televiziunea Romana. Mai bine lasati-i pe domnii conducatori sa va vanda posturile cui plateste mai bine, sa cumpere masini , care de care mai luxoase, ca doar nu vreti sa se faca ceva si pentru amaratii aia care muncesc! Ce daca filtrele din studiouri nu se schimba cand ar trebui! Ce daca nu mai face fata cabinetul medical din cauza imbolnavirilor frecvente cauzate de aerul irespirabil din studiouri si a stresului provocat de existenta veritabilei Sabii a lui Damocles care este restructurarea si vajnicul sau reprezentant legal, Maria Sa DOMNUL AVOCAT NITA CATALIN pentru care situatia salariatilor din Televiziune este o adevarata mana cereasca. Am lucrat din 1998 in Televiziune.

Pana in 2013, nu am avut nici un conflict cu aceasta; din 2013 insa sunt fericitul posesor a 8 procese, pe rol sau finalizate. Si pentru ca nu ati fost cuminti, sunt ferm convins ca mai fiecare dintre voi va „laudati” la fel ca si mine. In momentul de fata, DNA a inceput verificarea contractelor cu firmele de avocatura. ESTE MOMENTUL SA-L DAM JOS DE PE PIEDESTALUL INCORECTITUDINII DE PE CARE NE BATJOCORESTE PE AVOCATUL NITA CATALIN. Contractul sau de prestari servicii juridice nu a fost nici o secunda LEGAL, si nu este nici acum, chiar daca a fost reinnoit.

Initiez o noua petitie catre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, in care voi evidentia inca odata nelegalitatea acestui contract, care face anulabile toate procedurile instrumentate nelegal de acest avocat. Cine doreste sa o semneze, rog sa ma contacteze la 0723090044; AVEM SANSA SA INLATURAM UN OM CORUPT CARE NE-A BATJOCORIT, NE BATJOCORESTE SI NE VA BATJOCORI CAT VA AVEA POSIBILITATEA.

Prin urmare, voi remite administratorului site-ului o copie a petitiei, ce va sta la dispozitia oricarei persoane interesate, ca si un tabel-anexa in care va veti putea exprima acordul sau dezacordul dumneavoastra. In vederea sporirii credibilitatii sale, ca si in scopul unei corecte informari, tabelul respectiv va va sta la dispozitie dupa data de 01.09.2016, adica dupa predarea si inregistrarea acestuia la registratura UNBR.

In cazul in care domnul avocat Nita Catalin doreste sa ma actioneze in instanta inainte de aceasta data, il informez ca datele mele personale ii stau la dispozitie la DRU – SRTV, in cuprinsul contractului individuaol de munca 6901 bis, incheiat pe perioada nedeterminata, contract care a fost anulat DESI LOCUL MEU DE MUNCA NU A FOST SI NU ESTE DESFIINTAT.”

 

Acest articol a fost publicat în coruptie, dosare, interes public, ipocrizie, jaf, sindicate, tacere, teama, televiziune. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s