Art. 17 din ROD Selectie

(1) Salariaţii au dreptul să formuleze contestaţii asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea şi desfăşurarea selecției.

(2) Contestaţiile se depun la secretariatul comisiei de solutionare a contestațiilor, după încheierea celei de-a III-a etape a selecției, în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatului prevăzut la art. 16 alin. (1).

(3) În situaţii întemeiate în care prezentarea salariatului este imposibilă contestaţiile pot fi depuse prin poşta electronică la adresa:  secretariat.contestatii.selectie@tvr.ro, concomitent cu transmiterea acestora, în original, prin poşta rapidă, cu respectarea termenului prevăzut la alin. (2), data depunerii contestaţiei fiind considerată data poştei.

(4) Contestaţiile se soluţionează în termen de 7 zile lucrătoare de la data expirării termenului pentru depunerea acestora.”

DescarcaREGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA SELECŢIEI SALARIAŢILOR SOCIETĂŢII ROMÂNE DE TELEVIZIUNE

Modificare prin HOTĂRÂREA NR.166/2012

„SOCIETATEA ROMÂNĂ DE TELEVIZIUNE

HOTĂRÂREA NR.166/2012

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune

 desemnat prin Hotărârea Parlamentului României nr.37/2012

În temeiul prevederilor art. 27 din Legea nr. 41/1994, privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi a Societăţii Române de Televiziune, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

În aplicarea dispoziţiilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 33/2012 privind unele măsuri pentru asigurarea furnizării serviciului public de televiziune;

Având în vedere dispozițiile art. 69 alin. (2) lit. d) din Codul Muncii, republicat, și ale art. 52bis din Contractul Colectiv de Muncă aplicabil la nivelul Societatăţii Române de Televiziune;

În considerarea Hotărârii nr. 110/2012 a Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune pentru aprobarea Programului de redresare economică a Societăţii Române de Televiziune, cu modificările şi completările ulterioare;

În aplicarea Hotărârii nr. 121/2012 a Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, privind aprobarea Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea selecţiei salariaţilor Societăţii Române de Televiziune,

adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:

Art. 1. –  Alineatul (4) al articolului 17 din Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea selecţiei salariaţilor Societăţii Române de Televiziune, aprobat prin HCA nr. 121/2012 se modifică şi va avea următorul cuprins:

„ (4) Contestaţiile se soluţionează în termen de 15 zile lucrătoare de la data expirării termenului pentru depunerea acestora.

Art. 2. – La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, orice dispoziţie contrară se abrogă.

Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

 1. Claudiu Săftoiu
 1. Radu Carp
 1. Romina Gabriela Surugiu

 4. Valentin Nicolau

 1. Claudiu Brânzan
 1. Sorin Burtea
 1. Raico Cornea
 1. Lucia Hossu Longin
 1. Adriana  Silvia Meseşian
 1.   Nicoleta Nicolicea
 1.   Gabriel Tufeanu
 1. Cristian Niţulescu
 1.   Nagy Zoltan Levente

BUCUREŞTI, 20.12.2012

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s