Enigme

Cea mai importantă enigmă este legată de numărul mare al persoanelor care au acceptat decizia de concediere – 373. O parte din aceste persoane sunt si astazi angajati in TVR cu diferite tipuri de contracte.

Mitul 222. Lista celor 627 disponibilizati din TVR ridica multe semne de intrebare:

Cel puţin un dosar u fost câştigat definitiv şi irevocabil pentru că avocatul TVR nu a declarat apel.
Pintican Gabriela Bianca

In dosarul lui Voicu Radu,
SRTV a facut APEL pe 17.12.2015

Pe lista disponibilizatilor, dar ramasi in TVR. Lista 153
Diana Cretu
Irina Bartolomeu
Irninis Miricioiu
Iolanda Miricioiu…
Disponibilizati la cerere
Florica Vlad
Pensionari disponibilizati
Zoe Balan, Batran Florica
Cazuri sociale suspecte
Calin Anisoara Antonia
Corina Danila
Note mici la evaluare, dar ramasi in TVR
Rares Cotinghiu (59,28)
Salt spectaculos la contestatii
Doru Dumitrescu
Radu Iordanescu
Leonard Miron
S-au sustras de la procesul de selecție
Titi Dinca,
Adrian Cireap
Lucia Toader
Sursa: comentarii pe damov.ro

Alte persoane aflate pe lista oficiala, publica, de 627 de disponibilizati, nu au fost concediate de la 1 martie 2013: Sanda Visan, Luminita Velciu (audio)…    Oare de ce?

In plus, sunt persoane care care apar pe lista 627, dar care au fost reangajate in TVR fara a contesta decizia de concediere. Avocatul SRTV recunoaste trei cazuri. Nu acesta este numarul real.

Adelaida Constantin a murit la câteva luni dupa ce contestația sa a fost respinsă de Curtea de Apel. Oficial a avut o formă rară de leucemie.

adelaida

Lista nu este completa inca.

2 răspunsuri la Enigme

 1. matache zice:

  Da,”oficial” a murit de o formă rară de leucemie.”Neoficial” a murit din cauza „asasinilor evaluatori”, cei care au condamnat-o pe nedrept sa plece din tvr, cei care prin stresul provocat i-au declanşat mecanismul ireversibil de autodistrugere a sistemului imunitar!Pentru asta „asasinii evaluatori” trebuie sa răspundă!

 2. TRANOIU LAURENTIU zice:

  TRIST DAR ADEVARAT. Din nou un coleg al nostru plateste cu viata pentru „nerusinarea” de aspira la un trai decent, bazat pe munca si pe autorespect. Din nou un OM plateste cu viata pentru ca nu a putut accepta conditia de parazit social pe care i-o impuneau slugile politice si
  cozile lor de topor in roba. Din nou un coleg al nostru, care a avut taria de a-si etala pozitia bipeda ca rezultat al verticalitatii opiniiilor plateste cu viata, probabil lasand in urma nu numai regretele firesti si normale la moartea cuiva drag, dar si probleme de ordin social pe care nu au
  fost in stare sa i le cuantifice cei care se autointitulau sefi si prieteni, cei care, pentru a-si mentine scaunelul caldut au renuntat la calitatea de om si au facut uz numai de cea de sefi de compartimente: oare ochii frumosi ai unei doamne care mai putea sa-si traiasca ultima parte a vietii alaturi de cei dragi s-au inchis pentru totdeauna, lasand un gol imens in urma lor, sau macar acum, in al 12 lea ceas vor urmari somnul autorilor morali ai mortii sale? Ca pe un avocat corupt il intereseaza mai putin ca a murit un OM, in conditiile in care lui ii intra in cont banutii pentru care a renuntat la orice principii morale este recunoscut; ma intreb insa cum se vor uita in ochii celor care au ramas din familia doamnei Adelaida cei care se autointitulau prieteni si colegi, dar care au aruncat-o in caruselul nedreptatilor si a foamei morbide de bani a celor care, teoretic, ar trebui sa fie aparatorii dreptatii si ai principiilor morale,dar in realitate sunt sacali (imi cer scuze sacalilor
  pentru comparatia dezonoranta lor) care nu vad altceva decat culoarea banilor si nu simt altceva decat gustul lor morbid.SOMN USOR DOAMNA, SI FIE CA OCHII TAI SA-I URMAREASCA IN SOMN PE CEI VINOVATI DE MOARTEA TA! NOI INSA NU TE VOM UITA, SI ITI VOM PASTRA O AMINTIRE VREDNICA DE CALITATEA DE OM SI BUN COLEG PE CARE AI AVUT-O. DORMI IN PACE, SI DUMNEZEU SA-TI OFERE BINEMERITATA ODIHNA PE CARE ALTII TI-AU REFUZAT-O!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s